25-06-2021


Een geweldige vakman. Heeft ons huis, daterend uit 1928, er weer als nieuw uit laten zien. Hij geeft goed advies, zeer prettig in de omgang, komt zijn afspraken na en werkt erg netjes en gedegen. Ook binnen heeft hij mooi werk geleverd. Wij kunnen hem van ganser harte aanbevelen!!

 

Gerard en Nelly Ketelaar

 

02-04-2021

Marc is een echte vakman met passie voor zijn werk. Hij heeft onze hele huis van buiten geschilderd en heeft mooi werk afgeleverd. Echt top! Daarnaast is hij vriendelijk, zelfstandig en komt zijn afspraken na. Een echte aanrader!

 

Christel

03-03-2021

 

Marc is een echte vakman. Hij plant en organiseert zijn werk zorgvuldig, geeft goede adviezen en denk mee over oplossingen. Hij werkt netjes en precies en zorgt dat aan het einde van de dag de boel is opgeruimd. Marc heeft bij ons binnen schilderwerk gedaan. Wij zijn erg tevreden en kunnen hem zeker aanraden. 

 

Mariëtte 

21-12-2020

 

Marc heeft bij ons meerdere keren schilderwerk uitgevoerd. Zowel buitenwerk inclusief houtrot reparatie als binnenwerk (glasvliesbehang, saus werk en schilderwerk). Marc denkt heel goed mee, zowel in techniek als planning en is daarnaast ook een heel prettig persoon! ik zou hem zeker aanbevelen.

 

Tessa en Henk

29-08-2020

 

Hoi Marc, 

 

Hierbij alsnog onze aanbeveling:

Wij kunnen Marc van harte aanbevelen. Hij heeft bij ons het buitenwerk geschilderd. Marc werkt nauwkeurig en precies en vindt kwaliteit belangrijker dan snelheid. Marc was ons aangeraden door onze buren en door mond op mond reclame heeft hij bij ons in de wijk inmiddels meerdere klussen gedaan en iedereen die we spreken is zeer tevreden over het werk dat hij heeft geleverd.

 

Robert 

10-07-2019

 

Marc is een echte vakman. Ik ben erg tevreden over het werk wat hij heeft gedaan.

Alles ziet er weer super mooi, strak en glanzend uit in de juiste kleur. Hij is betrouwbaar houd zich aan de afspraak en hij is een zeer prettige rustige mandie plezier in zijn werk heeft. 

 

Harrold  

19-07-2017

 

Marc is een top vent!! Wat een vakwerk heeft hij ons geleverd en dat met temp. boven 30 graden! diverse kozijnen hersteld, netjes geschilderd en zeer betrouwbaar wat betreft afspraken. Een echte vakman.

 

Vincent 

14-07-2017

 

Marc Evers heeft bij ons de hele beneden verdieping geschilderd en het was super gedaan!!!! 
Nu onze schuur en karrpoort buiten geschilderd.

Super service en top geschilderd.

Top wij bevelen hem zeker aan als je schilderwerk hebt voor binnen en buiten.

 

Gr fam. Bink 

09-07-2017

 

 

Onlangs opnieuw prettig samen gewerkt met Marc. Nadat we vorig jaar het binnenwerk hebben laten schilderen is onlangs de trap in onze woning in zijn geheel geschuurd en geschilderd. 

Nauwkeurig werk wat Marc zeker toevertrouwd is. Alles oogt fris en is keurig afgewerkt, Zowel qua lak als kit werk. 

Joost & Isabelle

07-07-2017


Marc Evers heeft deze week onze trappen en deuren geschilderd en wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de hele gang van zaken. Alles word met een grote nauwkeurigheid, vakmanschap en vriendelijkheid gedaan.. Het bespreken van onze wensen, de offerte, de adviezen, afspraken en het schilderwerk. Op Marc kun je bouwen wij bevelen hem dan ook van harte aan. 

 

Michiel en Susanne 

03-05-2016

 

Marc heeft ons nieuwe huis geschilderd en we zijn daar heel tevreden over. Hij is een echte vakman en werkt erg netjes. Beschadigingen aan de muur herstelt hij vakkundig. Belangrijk is dat hij trots is op zijn werk en dat hij het met plezier en passie doet. Daarnaast is het een prettig iemand die goed communiceert en zich flexibel opstelt, We kunnen hem iedereen aanbevelen!
Groeten, Christel en Dick

20-03-2016

 

Met Marc is het goed zaken doen, hij denkt met je mee, komt met oplossingen en weet de juiste verf voor de juiste ondergrond te vinden. Daarnaast houdt hij zich aan zijn afspraken of communiceert goed als er een kleine verandering in de planning is.
Kortom, Marc heeft al een aantal grote en kleine projecten bij ons, woonachtig in een oud huis, op een prettige en professionele manier afgerond. Wij kijken met plezier naar de opgeknapte ramen, kozijnen, lambriseringen en structuurplafonds.

groet
Erick14-03-2016

 

We hebben onlangs onze nieuwbouwwoning van binnen laten schilderen door Marc. Een vakman met oog voor detail. Daarnaast denkt Marc mee over verfsoorten en maakt hij gebruik van professionele verf en materiaal. Alles in onderling overleg besproken en zeer vakkundig. We zijn erg tevreden over het resultaat en willen Marc van harte aanbevelen voor een opdracht in en/of om huis.

Joost en Isabelle


08-03-2016

 

Marc is een echte vakman. Hij werkt rustig, zeer nauwkeurig en kwaliteit staat bij hem voorop. Hij heeft onlangs al het binnenwerk van onze nieuwbouw woning geverfd en het resultaat is echt geweldig. We zijn dan ook zeer tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen voor uw schilderwerk.

 

Jade en Roderick


04-03-2016

 

Alles zit weer strak in de verf bij ons. 
Kort en krachtig: prettig bedrijf dat met je meedenkt, flexibel is en -niet onbelangrijk- het liefst met kwaliteitsproducten werkt.
A.J. Hermsen

02-03-2016

 

Prima schildersbedrijf, levert echt vakwerk. Afgelopen zomer door Marc de buitenboel laten doen, van de winter de kamer en straks in het voorjaar komt Marc nog een paar kleine schilder klusjes afmaken.
Marc is een hele bescheiden man die zijn werk heel goed doet.
Ik beveel hem echt aan als je een schilder nodig hebt.

Afina Wilting